• Коментаторот на Канал А од Словенија, Томаж Лукач пијан го коментирал натпреварот меѓу Сити е Реал Мадрид на „Етихад“ тврдат медиуми од оваа земја.

Лукач делувал несигурно и „пијано“, цела Словенија му се смее, проценете сами дали беше во алкохолизирана состојба.