Кристијано Роналдо на Инстаграм го промовираше музејот и продавницата од која можете да купувате брендирана опрема на Португалецот.

Музејот и „онлајн“ продавницата се наоѓаат во Мадеира, Роналдо во видеото на Инстаграм порача дека сите производи се потпишани и можете да ги купите веднаш.