Загревањето помина, навивачите се подготвени, како оние на на преполниот „Ернст Хапел“ така и сите други кои ја следат пресметката на Австрија и Македонија во евроквалификациите.

Ова е само дел од атмосферата пред официјалниот почеток на мечот како и моменот кога се интонираше химната на Македонија.