Поразот од Австрија е минато за Македонија и македонските навивачи, и покрај неуспехот резултатски, атмосферата во главниот град на Романија е прекрасен, за тоа се погрижија нашите навивачи.

Ечат родољубиви песни, се загрева атмосферата за дуелот со Украина во четврток од 15 часот.