Манчестер Јунајтед е во негатива, и ако оваа сезона видовме низа глупости од Мегваер и Ван Бисака, ова заслужва посебно место во видео архивата на „Ѓаволите“.

Арсенал поведе во дербито на вечерта преку Смит Ров во 13 минута, но реакцијата на домаќините е повеќе од комична.