Златан Ибрахимовиќ повторно е топ тема во светските спортски медиуми откако најави враќање во Шпанија.

Предходно популарниот Ибракадабра тврдеше дека ќе игра фудбал но во Италија а се поврзуваше со ангажман во Наполи.

Сега Ибра вели: Здраво Шпанија, погодете што, јас се враќам.