Бобан Николов со два од два за Шериф, го запиша вториот гол  во молдавското првенство во својот втор настап за новиот клуб.

Македонскиот репрезентативец влезе од клупата за резерви во 60 минута, Шериф победи со 7-0 против Динамо Ауто.