Откако Бреел Емболо донесе водство за Швајцарија, до израмнување во Баку успеа да стигне репрезентацијата на Велс.

Она што е интересно повторно голот беше со глава, но сега во мрежата на швајцарците, а беше дело на велшкиот напаѓач Кифер Мур, кој ефектно стрелаше по асистенција на Џо Морел.