Шпански Атлетико Мадрид го презентираше дресот со кој ќе настапува на домашен терен следната сезона.

Со пораката, обединети за срцето, обединети за Атлетико – дресот е достапен за навивачите кои се задоволни од дизајнот и задржувањето на традицијата.