Македонските навивачи во голем број го окупираа Букурешт, ги има од секаде, и од дијаспората, расположени и весели, порачуваат, одиме на ПОБЕДА!

Австрија и Македонија вечерва играат од 18 часот на „Националната Арена“ во Букурешт.