Македонската репрезентација тренираше на преубавиот Национален стадион во Варшава каде в недела ќе се одигра средбата со Полска.

Атмосферата во тимот е извонредна, Словенија е минато следува Полска која е голем фаворит в недела од 20-45 часот.