Ориана Сабатини е девојка на Пауло Дибала, често е активна на социјалните мрежи, со провокативни видеа и фотографии едноставно го привлекува вниманието на своите фанови.

Дибала нема прoблем со „активностите“ на Ориана, таа објави видео во кое вели:

„Ако ме погледнете детално ќе забележите стрии на моето тело, јас немам проблем со тоа“ 

 

Веројатно и Дибала нема прблем со стриите на Ориана: