Шампиони на фудбалскиот терен, извонредни и надвор од него, покажаа и на музичката сцена дека едноставно ги бидува за се.

Златан Ибрахимовиќ и Синиша Михајловиќ, на Сан Ремо приредија вистинско шоу, на третата вечер од популарната музичка манифестација покажаа дека се добри и на една „друга сцена“.