Горан Пандев и Елиф Елимас се појави во видео спот, невообичаена ситуација з адвете ѕвезди од калчо лигата.

Станува збор за спотот  на групата „ДНК“ за песната „Јави ми ти“, мала секвенца во која с епојавија двете наши фудбалски ѕвезди кои во моментов играат за Џенова и Наполи.