Миралем Пјаниќ е нов играч на Барселона, од следната сезона ќе игра со Меси и останатите ѕвезди на овој славен клуб од Шпанија.

Некои ќе речат балканска работа, но Пјаниќ на журка во Лускембург со семејството го прослави трансферот.

На виедото објавено на твитер, Пјаниќ се забавува со чашка алкохолов вораката, го „погоди“ песна од Коњевиќ, добро се исплака со неговиот татко Фахрудин.