Академија Пандев на „Тодор Проески“ го совлада Работнички со 2:1 со головите на Сашко Пандев и на Крстовски. За „Романтичарите“ прецизен беше Шаркоски.

На табелата, Академија Пандев е прва со 10 бода, Македонија Ѓ.П. има 8 на второт место.