Од Букурешт, Бранко Илиевски

Навиваат и се веселат, се загреваат, македонските навивачи се главна тема во Букурешт, полицијата внимателно ги следи настаните во центарот на градот, секако нема работа, нашите навивачи се светски.

Загреани за победа, загреани да слават, полицијата мирно ги следи …