Лиса Зимош ова лето имаше можност да се дружи со дел од најдобрите светски фудбалери.

Кампањата на Пума во која учествува и донесе шанса за да си поигрува со трпението на легендите од рангот на Буфон и Суарез а нејзината техника и брзина ја почуствува и Болт…