Човекот кој стана моментален хит во Букурешт, откако го улови камерата на стадионот во Букурешт додека тој не престанува да чука на дупнат тапан повторно е хит.

Доби нов тапан, секако откако се врати во Македонија а ова не помина незабележано на социјалните мрежи.