Продолжува одличната атмосфера во Букурешт , која што владее деновиве и покрај поразот на Македонската фудбалска репрезентација. Навивачите во одлична атмосфера, го продолжуваат престојот во Букурешт и без разлика на поразот на Македонија , на најдобар можен начин ја подржуваат репрезентацијата. Насекаде може да се забележат Македонските навивачи, кои ја бодрат репрезентацијата и уживаат во пласманот на ова ЕУРО на Македонија. Уживајте :