Новинарката на ДАЗН, Дилета Леота имаше „дуел“ со Златан Ибрахимовиќ.

Секако не станува збор  за некаква нетрпеливост меѓу нив двајцата, Леота и Ибра учесвуваа во акцијата за тренинг во живо за да останете фит и подготвени да го пречекате летото.