Романската новинарка која известуваше од лице место каде беа македонските навивачи во центарот на Букурешт, имаше вистиснко туширање со пиво, таа „настрада“ од емоциите на нашите навивачи кога пееа и се забавуваа.

Ова беше најсимпатичниот момент денс во пресрет на средбата со Украина.