Не знаеме како се вика фудбалерот ниту каде и за кој тим игра, ама ова што го направи заслужува да се виде.

Најпрво промаши пенал, потоа одбиената топка не успеа да ја смести во гол со удар со глава, ама на крајот го направи тоа вистинското…

 

 

View this post on Instagram

 

Only one thing to do after a miss like that 🤣🍺 @rscalliance_a1

A post shared by 433 (@433) on