Откако големите решија да го разединат фудбалскиот свет и да го подеалт на богати и сиромашни, има и такви кои размислуваат поинаку.

Суперлигата е во сенка, на Балканот ќе се формира Бетон Суперлига, меѓу кои е и Осогово.

Ова е објавата и пораката: