Македонската фудбалска репрезентација го одработи првиот тренинг во Рига, во понеделник се среќаваме со Летонија против која важиме за фаворити.

Летонија во овој квалфикациски циклус постигна само еден гол, беше демолирана во Австрија со 6-0, сега ќе сакаат да го попрпават впечатокот, ние сакаме да освоиме три бода.

Атмосферата на тренингот беше одлична, сите се подготвени за победа во понеделник!

ВИДЕО: