Францускиот фудбалски првак денеска ја презентираше третата гарнитура на дресови со кои се натпреварува во новата сезона.

Изненедувачки изборот на боја. Портокалови се и дресот и шорцевите и чорапите. Комбинација која не наидува на многу воодушевување кај навивачите.