Милан по две кола во калчо лигата има една победа и еден пораз, Хрватот Анте Ребиќ во последен момент потпиша за „росонерите“, традиционално кога доаѓа нов игра кај клубот од Милано тој се претставува со песна.

Можеби не им многу до пеење на играчите на Милан но традиција си е трација, Ребиќ се претстави со позната песна на Младен Грдовиќ.

ВИДЕО: