Во хотелот ТЦЦ „Гранд Плаза“ е весело, тука е базата на македонската репрезентација која има слободно попладне, залужемо по пласманот на ЕУРО а во пресрет на средбата со Естонија в недела на арената „Тодор Проески“ во Скопје.

Аријан Адеми и  Борислав Калковалиев од медицинскиот тим на нашата репрезентација во елемнт, во позадина се Пандев, Николов, Рисотовски…