Милан Ристовски со Нитра во Словачка салвеше против Похроние на гости со 3-0. Младинскиот репрезентативец одигра уште еден олдичен натпревар.

За Ристовски ова е петти погодок во шампионатот на Словачка каде игра стандардно добро.