Да се биде интересен е желба на секој кој нема попаметна работа, па наместо да се насочат кон суштински работи поврзани со ЕУРО 2020, дел од главните актери по примерот на Роналдо и на Погба решија да се занимаваат со распоредот на шишиња на масата за офоцијалните прес конферецнии.

Селекторот на Русија, Стансислав Черчесов реши поинаку да се позанимава со популарниот пијалок.

Во целата слика се вклучи и херојот на Италија, Локатели кој пак не беше задоволен од позицијата на шишињата.