Навивачите на Шкупи не беа во можност да го бодрат својот тим на денешното гостување кај Скопје кое гостите го добија со 3:1.

Популарните „Шверцери“ од Чаик се надеваа дека ќе добијат шанса да навиваат на „Железарница“, но тоа не им било овозможено.