Видеоснимка кружи на социјалните мрежи од скандалозното полагање на италијански јазик на Луис Суарез, Јувентус беше пред потпис со Уругваецот, но договорот неочекувано пропадна.

Лажирањето на тестот беше шпекулација, но доби потврда со видеоснимка, ова се прераскажува во Италија и Европа.

Суарез е оженет со Италијанка, требаше да положи да добие италијански пасош, така Јувентус ќе го добиеше како „домашен“ фудбалер, но се пропадна …

Јувентус беше под истрага, Суарез не дојде во Торино, ова е видеото кое е доказ дека имало „местенка“ на полагањето.