На локален фудбалски натпревар во Гватемала, наводно станува збор за третолигашки меч, фудбалер се реши да инсценира инцидент, да одглуми дека е удрен со тврд предмет, но беше уловен од „гледачите“.

Откако реши да одглуми инцидент, не знаеше дека е снимен, а потоа видеото стигна до социјалните мрежи, се прераскажува на интернет, ваква лоша глума не е видена досега.