Тројната измена на Мурињо и внесувањето во игра на Ло Селсо, Кејн и на Лукас веднаш донесе резултат.

Тотенхем доби поголема конткретност во нападот и второ водство против Шкендија на „Тодор Проески“.

Сон искористи шанса по лошата поставеност на дефанзивците на Шкендија по што Захов не можеше да интервенира во 70 минута.