Бона Николов го прослави 25. роденден, нашиот постојан репрезентативец прослави со стил и на сите кои му го честитаа денот на раѓањето им врати со посебна благодарност.

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН НИКОЛОВ, УСПЕСИ ДА РЕДИШ ОД „dribling.mk“ !

Thank you all for your wishes! ❤️

Gepostet von Boban Nikolov am Sonntag, 28. Juli 2019