Србинот Славко Перовиќ кој игра за Динамо во Романија, беше буквално нокаутиран од играч на Стеауа во шампионатот на оваа земја.

Лусијан Кристеа го нокаутира Перовиќ со удар во главата, Србинот беше изнесен со возило на Брза помош.

Перовиќ по повредата изјавил дека не се сеќава на ништо, по ударот изгубил два заба, имал и скршен нос.