Луис Суарез тренираше со новите соиграчи во Атлетико Мадрид, за добредојде  доби „ќотек“ на почетокот од тренингот.

Ова е своевиден ритуал кај Атлетико Мадрид, начин на кој се поздравува новиот соиграч на првиот тренинг, Суарез ја почуствува „топлината“ на грбот…