Луис Суарез повторно  во центарот на вниманието, сега на Копа Америка  покажа дека неговото „лудило“ нема граници.

Суарез најнапред бараше пенал по играта со рака на голманот на Чиле, реагираше спонтано и предизвика смеа и сеир кај љубителите на фудбалот.

Дека не знае за стоп, Суарез покажа кога еден навивач втрча на теренот а тој реагираше со …