Јелена Цветковиќ е првата судија женско во српскиот фудбал, а на натпреварот меѓи Земин и Раднички од Пирот не и беше лесно.

На средината на првото полувреме досуди пенал за екипата на Раднички, а потоа некои примитивни гледачи од публиката тргнаа со примитивни навредени на нејзина сметка.

Јецо, не се договоривме така. Јецоо. Браво Јецо, око мое убаво“– се слушна од трибините.

Земун на крајот успеа да стрела и за израмнување, како и за пресврт.

Погледнете во видеото како изгледаше кога беше досуден пеналот: