Лионел Меси е голема ѕвезда на светскиот фудбал, тој е во Барселона целата своја кариера, талентот го покажа уште на 8 години.

Кога Меси имаше 8 години се играше Мундијалот во САД во 1994 година, Аргентинецот уште од тогаш ги дриблаше врсниците, потоа продолжи да ги дрибла сите…

ВИДЕО: