Тотенхем ја прегази Црвена Звезда со 5-0 во Лондон но еден момент го одбележа мечот, никој не знае како„Делиите“ дошле до билети за оваа средба.

УЕФА забрани пристап на навивачи на Црвена Звезда на оваа средба но околу 200  „Делии“ го бодреа шампионот на Србија.

За одлука повод ситуацијата со навивачите од Белград ќе се чека на извештај од делегатот но ова е голем скандал

https://twitter.com/TheAwayFansVids/status/1186899289а223684097