Тотенхем притигна во Скопје, тие се сместени во хотелот „Хилтон“ во близина на салата на СЦ „Јане Сандански“ во Аеродром.

Играчите и стручниот штаб немаа контакт со никого, се повлекоа во хотелот, нема да тренираат на арената „Тодор Проески“, едноставно нема да имаат контакт со јавноста.