Франческо Тоти и Дејвид Бекам ги коментираа фудбалските вештини на Новак Ѓоковиќ кој на тренинг со Горан Иванишевиќ практицираше  и малку фудбал.

Ѓоковиќ често знае да учествува на хуманитарни егзебициски фудбалски натпревари, сега со  Хрватот Иванишевиќ играше малку тенис, малку фудбал на мрежа.

Ова не остана не заблежано од Тоти и Бекам, фудбалските легенди на твитер ги коментираа потезите на Србинот. Бекам напиша дека Ѓоковиќ има подобра лева нога од него, Тоти се шегуваше, подобро играш со нога .