Тренерот на Војводина Ненад Лалатовиќ многу често знае да се најде во центарот на вниманието на српските медиуми, а така беше и вчера. Лалатовиќ е познат по својот темперамент, па неговите прес конференции често се тема и неколку дена откако ќе се случат, а сега слично се случи и со изјавата која ја даде за Арена Спорт.

После првенствениот натпревар меѓу Војводина и Спартак, кој заврши 1:1, Лалатовиќ го пофал излгедот на новинарката на Арена, Марина Буљовчиќ.

„Морам да ти кажам дека си многу убава денеска“- и кажа Лалатовиќ на новинарката, која му се заблагодари на тренерот на Војводина.

Марина Буљовчиќ работи како новинарка во радио телевизија Војводина, а работи и како Пи-Ар на ФК Пролетер. Исто така, претходно работела како Пи-Ар на Војводина, па Лалатовиќ добро ја познава.