Актуелниот шампион на Англија, Манчестер Сити ја презентираше третата комбинација на дресови со кои ќе игра во новатата натпреварувачка година.

Дизајнот на „Пума“ малку ги збуни навивачите на „Граѓаните“ поради изборот на бои кои доминираат на третата гарнитура опрема.