Турскиот прволигаш Трабзонспор направи досега невидена промоција на дрес, додека сите клубови тоа го прават на сцојалните мрежи, овој клуб се реши за поинаква реклама.

Новата опрема и дрес ја промовираа со видео во кое едно  дете сонува да добие оригинален дрес… Другото во видеото: