Бреша и удинезе одиграа 1-1, тимот од Удине се спаси од пораз во 92 минута, Нестровски одигра 20 минути на средбата.

доамшните поведоа со голот на Бисоли во 81 минута. Удинезе успеа да стигне до бод, голот е дело на Де пол во 92 минута.

Илија Нестроовски од клупата доби шанса за настап, влезе в оигра во 72 минута. Удинезе има 25 бода и во моментов е на 15. место на табелата во калчото.