Во втората фудбалска лига на Франција беше постигнат автогол кој ретко се гледа, смешниот момет с еслучи на средбата меѓу Кан и Гренобл.

Голманот на Гренобол со потег од рубриката „верувале или не“, погоди со рака во сопствениот гол со потег кој тешко се повторува.

Кан победи со 2-0 против Гренобл, потегот на трагичарот Мабло во продолжение: