Хајдук вчера го победи Интер Запрешиќ со 2-1, еден момент го одбележа мечот во 35 минута.

Долчек од Хајдук едноствано со неверојатен потег го надмудри Босек кој не знаеше каде да се заврти…

ВИДЕО: