Околу 3000 можеби и повеќе навивачи на македонската репрезентација го окупираа Букурешт, се пеат родољубиви песни, се најавува доминација на трибините на „Националната Арена“.

Црвено и жолто, тоа бојата која доминира вечерва во Букурешт, дриблинг.мк ви пренесува дел од атмосферата.